Bedrijfswagen verkopen rotterdam

MMercedes Vito bedrijfsauto verkopen

Citroën Berlingo verkopen Rotterdam

Ik wil mijn bestelauto verkopen

Auto inkoop Rotterdam is geïnteresseerd om uw bedrijfswagen over te nemen. Heeft u bijvoorbeeld een Mercedes Vito, Citroën Berlingo, Renault Traffic, Volkswagen Transporter, of een ander merk bedrijfswagen dan willen wij graag een bod uitbrengen. Wij kopen alle bouwjaren dus heeft u bijvoorbeeld een Opel Combo bestelauto dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvende prijsindicatie.


BEL 06-51493536 BESTELAUTO AANMELDEN


Auto inkoop Rotterdam koopt uw bestelauto met schade

Heeft u bedrijfswagen schade opgelopen? zijn de reparatiekosten zo hoog dat het niet meer rendabel is om uw bedrijfsauto te laten repareren? Wanneer de dagwaarde van uw bestelauto met schade lager is dan de reparatiekosten dan is het verstandig om uw kapotte bestelauto snel te verkopen! Onze specialisten weten heel goed wat de waarde van uw bestelauto is en kunnen u een goed bod doen. Gewoon bellen en u bent snel van uw kapotte auto af.

Vandaag nog mijn bestelauto verkopen!

Uw bestelauto verkopen aan Auto inkoop Rotterdam kan zeer snel geregeld zijn, als het moet vandaag nog. U ontvangt altijd een eerlijk bod en wij zijn geïnteresseerd in alle type bestelwagen van elk bouwjaar. Natuurlijk willen wij het zo makkelijk mogelijk voor u maken, daarom kunt u ons 7 dagen per week bellen van 09:00 tot 22:00 of u kunt 24 uur per dag uw bestelauto aanmelden via deze website. Wilt u echt snel van uw bestelauto af en bent het zat om alle particulieren te woord te staan die u via Marktplaats of Autoscout24 benaderen? Neem dan direct contact op met Auto inkoop Rotterdam dan is het in één keer geregeld.