kapotte auto

distributieriem auto kapot

hoge reparatiekosten auto

Motorlampje van de auto is oranje of rood?

Het motorlampje in de dashboard van uw auto is gaan branden. Slecht nieuws? Afhankelijk van de kleur van het lampje op het instrumentenpaneel moet u direct actie ondernemen. Is het motorlampje oranje, rijd dan rustig naar de dichtstbijzijnde garage. Is het lampje rood? STOP direct. De kans is groot dat er serieus probleem is.


BEL ONS UW AUTO AANMELDEN


Wat doet het motormanagement in mijn auto?

Het motormanagementsysteem van uw auto zorgt er voor dat de verbranding van de brandstof schoon en efficiënt kan plaatsvinden. Door steeds strengere wetgeving moeten auto's steeds schoner worden. Dit betekent hogere eisen voor de verbranding en dus het motormanagementsysteem van uw auto. Verschillende autofabrikanten ontwikkelen verschillende motormanagement systemen en de diversiteit zorgt er voor dat autogarages flink moeten investering in onderhoudssystemen (uitleessystemen). Auto's zijn tegenwoordig computergestuurd, is de computer stuk dan rijdt uw auto niet meer.

Motorstuurapparaat laten repareren of auto verkopen?

Als de motorstuurapparaat van uw auto kapot is kost het vervangen gemiddeld 1000 euro tot enkele duizenden euro's voor complexere systemen. Op dat moment komt u voor de keuze te staan: motorstuurapparaat laten vervangen of mijn kapotte auto verkopen. Auto inkoop Rotterdam koopt uw auto met kapot computersysteem en zorgen dat u een goed en reëel bod krijgt zodat u een mooi startkapitaal heeft voor uw nieuwe auto.