kapotte auto

distributieriem auto kapot

hoge reparatiekosten auto

Distributieriem of ketting is gebroken

De motor van uw auto is voorzien van een distributieriem of een distributieketting. Een distributieriem en distributieketting hebben de zelfde functie. Deze distributieriem of ketting drijft via de krukas de nokkenas aan. Een distributieriem dient, afhankelijk van het aantal gereden kilometers regelmatig gecontroleerd en preventief vervangen te worden. Een distributieketting is veel duurzamer en hoeft niet preventief vervangen te worden. Toch komt het steeds vaker voor dat een distributieketting breekt. Hierbij wordt dan ook schade veroorzaakt aan de nokkenas en krukas. Dit veroorzaak zeer veel schade en leidt tot  hoge reparatiekosten.


BEL ONS UW AUTO AANMELDEN


Schade door gebroken distributieketting?

Heeft u een auto met schade door een kapotte distributieketting? verkoop uw auto dan aan Auto Inkoop Rotterdam. Het snelst kan dit door één van onze gespecialiseerde inkopers te bellen. Met onze auto inkopers kunt u alles specificaties van uw auto doornemen en u ontvangt dan een eerste prijsindicatie voor uw schadeauto. 

Auto laten repareren of verkopen?

Als de distributieriem of ketting van uw auto is gebroken en voor meer schade heeft gezorgd is het meestal verstandiger om uw auto te verkopen. Bij wat oudere auto's is de dagwaarde vaak lager dan de reparatiekosten voor het vervangen van de krukas, nokkassen en distributieriem of distributieketting. Auto verkoop Rotterdam koopt uw auto met gebroken distributieketting en overigen schade op. Na afronding van de verkoop van uw wagen melden wij de auto direct af bij de RDW. U krijgt het afgesproken bedrag voor overname van uw kapotte auto overhandigd,