Wat is een automatische versnellingsbak

Een automatische versnellingsbak of automatische transmissie, is een versnellingsbak waarmee het schakelen van de versnellingen geschied zonder dat er ontkoppeld hoeft te worden. Het schakelen van de versnellingen gaat geheel automatisch.


BEL ONS UW AUTO AANMELDEN


Automatische versnellingsbak defect?

Een automatische transmissie is één van de duurste reparaties van een auto. Afhankelijk van merk auto bent u bij een garage gemiddeld 5000 euro kwijt om uw auto te laten voorzien van een nieuwe automatische transmissie. Zeker de nieuwere auto's hebben een complexere en duurdere automatische transmissie. Bij oudere auto's met een automatische versnellingsbak zijn de reparaties dermate duur dat deze boven de dagwaarde van de auto uitkomen.

De reparatiekosten voor uw auto zijn hoog?

Als het vervangen van de automatische versnellingsbak te veel geld gaat kosten en u overweegt uw kapotte auto te verkopen dan kunt u het beste deze verkopen aan een auto inkoop bedrijf. Wij halen de auto gratis bij u op en onderhandelen met u over een goede afkoopbedrag. Als we tot een akkoord komen krijgt u direct contact geld en de RDW vrijwaringsbewijs